Вредности

Сакаме заедно со нашите клиенти да развиеме долгорочна деловна соработка која ќе се базира на квалитет и сигурност, као и на поддршка и услуга во секоја прилика

Квалитет

Префабрикуваните столбови се произведуваат на технолошки модерна линија со голема продуктивност која гарантира висок квалитет на производството и производите, подигајќи ги на ново ниво досегашните стандарди за квалитет.

Мисија

Тежиме да останеме лидери во производството на префабрикувани бетонски столбови за противградна мрежа во Југоисточна Европа. Преку директна соработка со крајните корисници сакаме да развиеме долгорочна соработка која ќе се базира на квалитет и сигурност, како и на поддршка и услуга во секоја прилика.

Производи

Технолошки модерната производна линија овозможува производство на три врсти столбови – централни, рабни и аголни. Производството се врши во производниот објект на површина од преку 3.000 м2, околу кој се наоѓаат пространи плочници за депонирање и испорака на елементите.

Видете ги производите

Заштитете го својот овоштарник, виноград...

Соработка

Сакаме заедно со нашите клиенти да развиеме долгорочна деловна соработка која ќе се базира на квалитет и сигурност, као и на поддршка и услуга во секоја прилика.

Кои сме ние? Запознајте го Летач!