Az ön gyümölcsösének megbízható őre

Három fajta oszlopot gyártunk legkorszerűbb technológiával

Termelés

A technológiailag modern gyártási vonal három fajta – központi, peremrészi és sarokrészi oszlop gyártását teszi lehetővé. A gyártás 3.000 négyzetméternél nagyobb gyártási csarnokban folyik, széles felületekkel az elemek és a leszállítandó áru tárolására. A beton öntőformákban való érlelési folyamatában külön felszereléssel eltávolítják az éles széleket, ami csökkenti a háló megkárosodását a használat során. A vágás automatikus folyamatával az ügyfél az oszlopok óhajtott hosszúgát kaphatja. A feszítést jobbított tapadású magas színvonalú kábelekkel végzik. A gyártás valamennyi szakaszát ellenőrzik, és ügyelnek a termék műszaki felhasználási jellemzőire.

Az oszlop valamennyi összetevő eleme minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Védje meg gyümölcsösét, szőlőskertjét...

71 x 80 mm

Három drótot tartalmazó 4 feszítő acélhuzal beépítését írja elő, mindegyik mérete 2,25, gyümölcsösökben és szőlőskertekben használják.

96 x 118 mm

Három drótot tartalmazó 6 feszítő acélhuzal beépítését írja elő, mindegyik mérete 2,25, gyümölcsösökben és szőlőskertekben használják.

133 x 140 mm

Három drótot tartalmazó 12 feszítő acélhuzal beépítését írja elő, mindegyik mérete 2,25, szélvédőként vagy sarokoszlopként használják.

Tekintse meg a galériát

Mi támogatjuk a gyümölcsöseiket és szőlőskertjeiket modernizálni óhajtó földműveseket, birtokaiknak az elemi csapásoktól való nagyobb biztonságának érdekében.

Minőség

Az előgyártott oszlopokat technológiailag modern, nagy termelékenységű vonalon gyártják, amely a termék magas szintű minőségét és a gyártási minőséget biztosítja, ennek során az elért minőségi szabványok új szintre emelésével.

Legyünk kapcsolatban

Szakcsapatunk rendelkezésére áll tanácsokkal, hogyan védje meg gyümölcsösét a legjobb módon. Kérjük, bátran forduljon hozzánk.

Lépjen velünk kapcsolatba