Letač prefabrikacija d.o.o

Az Ön gyümölcsösének megbízható őre

Küldetés

Mi arra törekszünk, hogy megtartsuk Délkelet-Európában betöltött vezető szerepünket a jégverés elleni hálókra szolgáló előgyártott betonoszlopok gyártásában. A végfelhasználókkal való közvetlen együttműködéssel a földművesek fő támaszává óhajtunk válni gyümölcsöseik és szőlőskertjeik biztonságának tekintetében.

Termékek

A technológiailag modern gyártási vonal három fajta – központi, peremrészi és sarokrészi oszlop gyártását teszi lehetővé. A gyártás 3.000 négyzetméternél nagyobb gyártási csarnokban folyik, széles felületekkel az elemek és a leszállítandó áru tárolására.

Védje meg gyümölcsösét, szőlőskertjét...

Értékek

Ügyfeleinkkel együttesen szeretnénk hosszú távú üzleti együttműködést kifejleszteni, amelynek alapja az együttműködés, a kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint támogatás és mindenkori szolgáltatás nyújtása.

Együttműködés

Ügyfeleinkkel együttesen szeretnénk hosszú távú üzleti együttműködést kifejleszteni, amelynek alapja az együttműködés, a kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint támogatás és mindenkori szolgáltatás nyújtása.

Lépjen velünk kapcsolatba

Minőség

Az előgyártott oszlopokat technológiailag modern, nagy termelékenységű vonalon gyártják, amely a termék kiváló minőségét és a gyártási minőséget biztosítja, ennek során az elért minőségi szabványok új szintre emelésével.

Az IMS Minőségvizsgáló Intézettel együttműködésben ellenőrzési rendszer került kifejlesztésre az újratermelési anyagok beszerzésének valamennyi szakaszában, úgyszintén magában a gyártási folyamatban. A beton magas színvonalú márkája, a kiforrázás és rezgetés biztosítja a termék megbízhatóságát a gyümölcsösben és műszaki jellemzőinek állandóságát használatának időszakában. Az előgyártott feszített oszlopok teljesítménye magas fokú – ha rugalmasságáról, magas és alacsony hőmérsékletekkel szembeni ellenálló képességéről, szabályos mértani formáiról és méreteinek pontosságáról van szó.

A magas színvonalú betonmárkák az újratermelési anyag beszerzőivel való együttműködésben jöttek létre, külön betonreceptek szerint előkészítve, adalékok és magas színvonalú cement használatával, valamint magas tisztaságú kavics kiválasztásával. A magas széndioxid tartalmú feszítő kábelek uniós eredetűek, s mint ilyenek szavatolják az előgyártott oszlopok maximális rugalmasságát és ellenálló képességét beépítésük és használatuk során.