Értékek

Ügyfeleinkkel együttesen szeretnénk hosszú távú üzleti együttműködést kifejleszteni, amely együttműködés jó minőségen, megbízhatóságon, valamint támogatáson és mindenkori szolgáltatás nyújtásán alapul.

Minőség

Az előgyártott oszlopokat technológiailag modern, nagy termelékenységű vonalon gyártják, amely a termék magas szintű minőségét és a gyártási minőséget biztosítja, ennek során az elért minőségi szabványok új szintre emelésével.

Küldetés

Mi arra törekszünk, hogy megtartsuk Délkelet-Európában betöltött vezető szerepünket a jégverés elleni hálókra szolgáló előgyártott betonoszlopok gyártásában. A végfelhasználókkal való közvetlen együttműködéssel a földművesek fő támaszává óhajtunk válni gyümölcsöseik és szőlőskertjeik biztonságának tekintetében.

Termékek

A technológiailag modern gyártási vonal három fajta – központi, peremrészi és sarokrészi oszlop gyártását teszi lehetővé. A gyártás 3.000 négyzetméternél nagyobb gyártási csarnokban folyik, széles felületekkel az elemek és a leszállítandó áru tárolására

Tekintse meg a termékeket

Védje meg gyümölcsösét, szőlőskertjét...

Együttműködés

Ügyfeleinkkel együttesen szeretnénk hosszú távú üzleti együttműködést kifejleszteni, amelynek alapja az együttműködés, a kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint támogatás és mindenkori szolgáltatás nyújtása.

Kik vagyunk mi? Ismerje meg a LETAC-t