Pouzdan čuvar Vašeg voćnjaka

Proizvodimo tri vrste stubića najsavremenijom tehnologijom

Proizvodnja

Tehnološki moderna proizvodna linija omogućava proizvodnju tri vrse stubića – centralnih, obodnih i ugaonih. Proizvodnja se obavlja u proizvodnom objektu površine preko 3.000 m2 uz koji se nalaze prostrani platoi za odlaganje elemenata i isporuke. U procesu sazrevanja betona u kalupima posebnom opremom se skidaju oštre ivice što smanjuje oštećenja mreže u eksploataciji. Automatskim procesom sečenja klijent ima mogućnost da dobije stubiće tražene dužine. Prednaprezanje se vrši sa kablovima visokog kvaliteta sa poboljšanim prijanjanjem. U svim fazama proizvodnje, koji su kontrolisani, vodi se računa o proizvodu i njegovim tehničkim i ekploatacionim karakteristikama.

Sve komponente od kojih je sačinjen stub poseduju sertifikate za kvalitet.

Zaštitite svoj voćnjak, vinograd...

71 x 80 mm

Predviđa ugradnju 4 sajle za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, koristi se u voćnjacima i vinogradima.

96 x 118 mm

Predviđa ugradnju 6 sajli za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, i koristi se u voćnjacima kao i u vinogradima.

133 x 140 mm

Predviđa ugradnju 12 sajli za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, koristi kao vetrobran ili ugaoni stub.

Pogledajte galeriju

Mi smo podrška poljoprivrednicima koji žele da modernizuju svoje voćnjake i vinograde, a sve to u cilju povećanja sigurnosti njihovih imanja od elementarnih nepogoda.

Kvalitet

Prefabrikovani stubići se proizvode na tehnološki modernoj liniji velike produktivnosti koja garantuje visoki kvalitet proizvoda i kvalitet u proizvodnji, pritom podižući na novi nivo do sada postignute standarde kvaliteta.

Budimo u kontaktu

Naš tim stručnjaka Vam je na raspolaganju za savet kako na najbolji način da zaštitite svoj voćnjak. Budite slobodni da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas