Pouzdan čuvar Vašeg voćnjaka

Proizvodimo tri vrste stupova najsuvremenijom tehnologijom

Proizvodnja

Tehnološki moderna proizvodna linija omogućava proizvodnju tri vrse stupova – centralnih, rubnih i ugaonih. Proizvodnja se obavlja u proizvodnom objektu površine preko 3.000 m2 uz koji se nalaze prostrani platoi za odlaganje elemenata i isporuke. U procesu sazrijevanja betona u kalupima posebnom opremom se oštre ivice što smanjuje oštećenja mreže u uporabi. Automatskim procesom sječenja klijent ima mogućnost da dobije stupove tražene dužine. Prednaprezanje se vrši kabelima visoke kvalitete sa poboljšanim prijanjanjem. U svim fazama proizvodnje, koje su kontrolirane, vodi se računa o proizvodu i njegovim tehničkim i uporabnim osobinama.

Sve komponente od kojih je sačinjen stup posjeduju certifikate za kvalitetu.

Zaštitite svoj voćnjak, vinograd...

71 x 80 mm

Predviđa ugradnju 4 sajle za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, koristi se u voćnjacima i vinogradima.

96 x 118 mm

Predviđa ugradnju 6 sajli za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, i koristi se u voćnjacima kao i u vinogradima.

133 x 140 mm

Predviđa ugradnju 12 sajli za prednaprezanje sa 3 žice dimenzija 2,25 svaka, koristi se kao vjetrobran ili ugaoni stup.

Pogledajte galeriju

Mi smo podrška poljoprivrednicima koji žele da moderniziraju svoje voćnjake i vinograde, a sve to u cilju povećanja sigurnosti njihovih posjeda od elementarnih nepogoda.

Kvaliteta

Prefabrikovani stupovi se proizvode na tehnološki modernoj liniji velike produktivnosti koja jemči visoku kvalitetu proizvoda i kvalitetu u proizvodnji, pritom podižući na novi nivo do sada postignute standarde kvalitete.

Budimo u kontaktu

Naš tim stručnjaka Vam je na raspolaganju za savjet kako na najbolji način da zaštitite svoj voćnjak. Slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas